2017 Yılı Muhtar Üyelerimizin Seçimi Yapıldı

TÜM HABERLER

2017 yılında Vakıf Mütevelli Heyetimizde görev alacak 2 muhtar üyemizin seçimi yapıldı.

2017 Yılı Muhtar Üyelerimizin Seçimi Yapıldı


Vakıf Mütevelli Heyetimizde 2017 yılı içerisinde görev alacak muhtar üyelerimizin seçimi Denizli Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. 

68 mahalle muhtarımızdan 60'ının katıldığı seçimlerde dört aday arasından ilk iki sırayı alan Akköy Mahalle Muhtarımız Evran KUZU ve Kurtluca Mahalle Muhtarımız Osman ŞAHAN 2017 yılı Mütevelli Heyetinde görev almak üzere seçilmiş oldu.

Seçim işlemlerinin ardından Kaymakamımız ve Vakıf Başkanımız Sayın Hayrettin BALCIOĞLU mahalle muhtarlarımız ile kısa bir tanışma toplantısı gerçekleştirmiş ve muhtarlarımızla sohbet etmiştir. Sayın BALCIOĞLU muhtarlarımıza ithafen  "Milletimizin birlik, bütünlük ve refahı için elimizden gelen her türlü çabayı sarf etmeye hazırım. Seçimle gelen siz değerli muhtarlarımızla koordine olarak vatandaşlarımız sorunlarını birlikte çözme yolunda sizlere ve vatandaşlarımıza kapım her zaman açıktır. Bana günün her vakti ulaşabilirsiniz" dedi.

Karşılıklı dilek ve temennilerin ardından günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile etkinliğimiz sona erdi.

Teşekkür: 2016 yılı içerisinde Vakıf Mütevelli Heyetimizde görev alan ve vakıf çalışmalarında çok değerli emekleri bulunan Kervansaray Mahalle Muhtarımız Döne TUNA ve Hacıkaplanlar Mahalle Muhtarımız  Necdet KUNDURACI'ya katkılarından dolayı Pamukkale SYD Vakfı olarak teşekkürlerimizi sunarız.

23.12.2016 10:43
yükleniyor..